– 1 κιλό βιολογικά ζυμαρικά της αρεσκείας σας
– 2 κουταλιές της σούπας βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
– 10 βιολογικά ντοματίνια
– 3 κουταλιές βιολογικό καλαμπόκι
– 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
– Λίγο αλάτι
– 1/4 φλιτζανιού φρέσκα φύλλα βασιλικού, κομμένα σε κομμάτια
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό al dente και σουρώστε τα.
Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι οι ντομάτες να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Ανακατέψτε το καλαμπόκι, να αυξήστε ελαφρώς τη φωτιά και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά ακόμα και αλατίστε.
Προσθέστε τα λαχανικά, το βούτυρο και τον βασιλικό με τα ζυμαρικά και ανακατέψτε.
Πηγή: https://bioarismari.gr
Photo: https://www.daddy-cool.gr