Σε ένα μέτριο μπολ χτυπάμε καλά με έναν αυγοδάρτη τα αυγά με το μέλι και το κορν φλάουρ, μέχρι να διαλυθούν.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα. Μόλις κάψει ρίχνουμε και διαλύουμε μέσα τη φαρίν λακτέ.
Με μία κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά την κρέμα στο μείγμα με το αυγό, ανακατεύοντας συνεχώς.
Επαναφέρουμε την κρέμα στην κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά μαγειρεύουμε για 6 – 7 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει. Αφήνουμε την κρέμα για 5 λεπτά να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βουτάμε τα μπισκότα στο χυμό πορτοκαλιού (για 1 δευτερόλεπτο) και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ 30 επί 18 εκ. ή ένα τσέρκι 24 εκ. με έλασμα.
Απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα πάνω από τα μπισκότα. Το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το συμπυκνωμένο χυμό με τα 230 γρ. χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνης και μόλις διαλυθούν, ρίχνουμε το ροδάκινο και τη μπανάνα. Το αφήνουμε να χλιάνει.
Περιχύνουμε το μείγμα με τα φρούτα πάνω από την κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 5 – 6 ώρες πριν το σερβίρουμε.