1. Ζεσταίνουμε το νερό σε μία κατσαρόλα μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού. Δηλαδή να κάνει μεγάλες μπουρμπουλήθρες και θόρυβο.
2. Στο μεταξύ κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
3. Μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια με μία κουταλιά της σούπας αλάτι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο ώστε να είναι αλ ντέντε.
4. Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα γουόκ ή άλλο μεγάλο σκεύος και μόλις μυρίσει, αλλά προσοχή χωρίς να καεί, χωρίς δηλαδή να βγάζει καπνό, ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε μέχρι να ξεροψηθούν. Στο τέλος ρίχνουμε 1 κ.σ. αλάτι ,1 κ.γ. πιπέρι, το εστραγκόν και ανακατεύουμε καλά.
5. Όσο βράζουν τα μακαρόνια και μαγειρεύονται τα μανιτάρια, βάζουμε τον επεξεργαστή τροφίμων τα κάσιους με το νερό, το λεμόνι, το πιπέρι και το αλάτι και δουλεύουμε αρκετή ώρα μέχρι να έχουμε μία απολύτως λεία κρέμα.
6. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε στο γουόκ όπου βρίσκονται τα μανιτάρια και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα κάσιους. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμα! Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με 2-3 κ.σ. μαϊντανό για χρώμα και γεύση!
www.veganhome.gr