Ζυμαρικά

Πλιγούρι ΒΙΟ

Το παραδοσιακό θεσσαλικό πλιγούρι, από σκληρό σιτάρι, το οποίο πρώτα βράζεται, στη συνέχεια αποξηραίνεται και τέλος κόβεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες απλά μουσκεύοντάς το ή μαγειρεύοντάς το σε όλες τις συνταγές αντικαθιστώντας το ρύζι.

  • Πλούσιο σε Φυτικές Ίνες
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Λιπαρά

Τραχανάς Λαχανικών ΒΙΟ

Φτιαγμένος με λευκό και κίτρινο αλεύρι, ντομάτα , πιπεριά Φλωρίνης , νερό και αλάτι, ΧΩΡΙΣ ζωικά συστατικά. Ιδανική επιλογή για τις περιόδους της νηστείας και για όσους αποφεύγουν τη λακτόζη.

  • Πλούσιο σε Φυτικές Ίνες
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Λιπαρά

Τραχανάς Ξινός Ολικής ΒΙΟ

Φτιαγμένος με γιαούρτι πρόβειο, αλεύρι ολικής άλεσης , αλάτι και νερό, ιδιαίτερα θρεπτικός και με υψηλό ποσοστό φυτικών ινών.

  • Πλούσιο σε Φυτικές Ίνες
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Λιπαρά

Τραχανάς ξινός ΒΙΟ

Παρασκευασμένος από γιαούρτι πρόβειο, μείγμα αλεύρων, λευκό και κίτρινο, αλάτι και νερό, αποτελεί μια πλήρη τροφή με υψηλή θρεπτική αξία, ιδανική για παιδιά.

  • Πηγή Φυτικών Ινών
  • Χαμηλή Περιεκτικότητα σε Λιπαρά

Τραχανάς Γλυκός ΒΙΟ

Φτιαγμένος από πλιγούρι και πρόβειο γάλα, ΧΩΡΙΣ αλάτι.

  • Πηγή Φυτικών Ινών

Menu